Hegesztéstechnika

Hegesztéstechnika, hegesztőgép, inverteres hegesztő. Vásárolja meg boltunkban a legjobb áron!

PDF Nyomtatás E-mail
Üzletünkről

22 éves a hegesztőgép szaküzletünk!

 

Hegesztéstechnikai szaküzlet, Budapest, 18 ker., Üllői út 597.

Köszöntjük honlapunkon! Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik cégünk iránt! 

Kollégáink több évtizede dolgoznak a hegesztéstechnikai szakmában fejlesztőként, kereskedőként, kitűnő szerviz technikusként. Szaküzletünk és szakszervizünk személyzete nyitástól kezdve változatlan.

Az idők folyamán megszámlálhatatlan mennyiségű  (becsléseink szerint kb. több, mint 50.000 csomag)hegesztéstechnikai cikket szolgáltunk ki folyamatosan visszatérő vevőinknek. A hegesztéstechnikai területen felhalmozódó szaktudás, a megoldott kérdések tömege, a szervizünkből elégedetten távozó vevőink tették üzletünket Dél-Pest talán legjobb hegesztéstechnikai szaküzletévé. Hegesztéstechnikai szakboltunk nem 'hipermarket', így nálunk mindenekelőtt gyors és szakszerű kiszolgálást, és versenyképes árú minőségi terméket kap, igaz szerényebb 'külcsín' mellett.

Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Széles a választékunk mind gépekből, mind segédanyagokból. A nálunk vásárolt készülék vásárlás előtti kipróbálása és szükség esetén szaktanács nyújtása szintén megoldott.  

A kor kihívásának és vevőink még teljesebb kiszolgálásának reményével indítottuk el a honlapunkat a www.hegesztes18ker.hu -t. terveink szerint nem csak a neten szörfözők, hanem törzsvevőink is használni fogják szakmai tájékozódáshoz, kapcsolattartáshoz vagy akár egy 'éjszakai' rendelés feladásához Smile

Ugyanolyan szeretettel várjuk üzletünkben, mint az eltelt 22 évben!

 

Hayden Ferenc

ügyvezető

GFDuo Kft.

Módosítás: ( 2015. február 18. szerda, 17:48 )
 
Clicky Web Analytics WYW Directory